Vegán termékek

A jövő ízvilága – növényi alapú termékeink segítségével.

Az evolúció során a hús mindig is szerves részét képezte az emberi táplálkozásnak, azonban az aktuális trendek azt mutatják, hogy egyre többen választanak teljesen vagy részben növényi alapú étrendet egészségügyi és/vagy környezetvédelmi okokból.

Annak érdekében, hogy megfeleljünk ezeknek az új fogyasztói igényeknek, folyamatosan bővülő alap kínálatunk mellett örömmel mutatjuk be vadonatúj, Profood VEGÁN termékcsaládunkat!

A Profood vegán termékek a legmagasabb minőségű növényi alapanyagok felhasználásával készülnek, valamint kiemelkedő ízháttérrel és megfelelő tápértékkel rendelkeznek. Innovatív technológiáink és folyamatos kutatásaink révén olyan termékeket hoztunk létre, amelyek megfelelnek a növényi alapú étrend iránti igényeknek, miközben semmilyen kompromisszumot nem kell kötni az íz és textúra terén. Kínálatunkban olyan különleges termékekhez ajánlunk fűszereket és adalékanyagokat, mint a virsli-, nuggets-, és sajt- analógok, valamint, "hús"pogácsák, "fasírt"golyók, illetve "bacon", szalámi és felvágott típusú készítmények.

Az általunk fejlesztett és forgalmazott folyékony füst, illetve valamennyi szószunk és öntetünk is 100%-ban megfelel a vegán étrendnek. Ezek a termékek nemcsak izgalmas és ízletes alternatívát kínálnak a hagyományos húsételek kiváltására, hanem a növényi alapú táplálkozás iránt elkötelezetteknek is lehetőséget teremtenek az autentikus ízek és élmények felfedezésére.

Vissza a termékekhez