Rólunk

Ismerje meg a Profood-ot!

Cégünk kiváló minőségű fűszer- és adalékanyag-keverékeket kínál az élelmiszeripar számára, a legmagasabb szolgáltatási színvonalon.

Küldetésünk, hogy kiemelkedő színvonalon, költséghatékony megoldásokkal előállított magas minőségű termékeket kínáljunk ügyfeleinknek. 

Fontos számunkra, hogy lépést tartsunk az aktuális trendekkel és folyamatosan nyomon kövessük az élelmiszeripar változásait. Kollégáink rendkívüli szaktudása, tapasztalata és alkalmazott mérnöki technológiáink révén termékeink egyedülállóak és versenyképesek a dinamikusan változó piacon.

A gyártás mellett kiemelt figyelmet fordítunk a kutatás-fejlesztésre is. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legmodernebb húsipari fejlesztőlaboratóriumával rendelkezünk, ahol szakembereink évente több mint 300 új terméket hoznak létre, ezzel is kielégítve ügyfeleink egyedi igényeit.

TÖRTÉNETÜNK

1991

Az M Profood Zrt. jogelődjét 1991-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a magyar húsipart a legjobb minőségű alapanyagokkal lássuk el. Kezdetben az adalékanyagok importjával és értékesítésével foglalkoztunk, majd fokozatosan kibővítettük tevékenységi körünket.

1996

1996-ban megépítettük saját keverőüzemünket, ahol a kezdetektől kiváló minőségű fűszer- és adalékanyag keverékeket gyártunk a hús-, baromfi- és tejipar számára. Az üzemet azóta is folyamatosan bővítjük, fejlesztjük az új iparági trendek alapján.

1998

A hazai sikereket követően 1998-ban megkezdtük termékeink nemzetközi értékesítését, mára több mint 30 országban vagyunk jelen.

2010

2010-ben átadtuk keresztszennyeződés-mentes üzemünket, ahol allergénmentes és egyéb speciális gyártási igényű termékeket állítunk elő annak érdekében, hogy ételintoleranciával küzdő vevőinket is ki tudjuk szolgálni.

2014

Átadtuk starter-üzemünket, amely lehetővé teszi számunkra, hogy 100%-ban a vevőink igényei szerinti Starter-kultúrákat gyártsuk. Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően állítsuk elő termékeinket.

2016

Teljes tevékenységünk során a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági elvárásokat alkalmazzuk: 2001 óta az ISO 9001 és a HACCP minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint dolgozunk, majd 2016-tól a Bureau Veritas Certification által az FSSC 22000 szabvány szerint tanúsíttattuk élelmiszerbiztonsági Irányítási rendszerünket.

2017

Folyékony-aroma üzemünkben fenntartható, környezetbarát módon megkezdtük a clean-label folyékony füst termékek gyártását. Új eljárásunk lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő.

2023

Napjainkban az M Profood Zrt. gyártóként és forgalmazóként is meghatározó szerepet tölt be a hazai és nemzetközi élelmiszeriparban, melynek köszönhetően széleskörű szolgáltatásokkal és termékekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégvezetés

Az M Profood Zrt. vezetősége elkötelezett a minőség iránt, valamint nagy hangsúlyt fektet a szakértelemre és az innovatív megközelítésre. Ez lehetővé teszi, hogy tartósan megőrizzük piacvezető pozíciónkat és olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek segítségével partnereink igényeit a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelve, személyre szabottan, kompromisszumok nélkül kiszolgáljuk.

GALÉRIA