Panír rendszerek

Partnereink számára teljes körű panír rendszereket kínálunk, amelyek minden lépést magukban foglalnak az előlisztezéstől kezdve, a morzsázásig. Szakértelmünk és tapasztalatunk révén garantáltan magas minőséget és hatékony panírozási folyamatot biztosítunk. Az általunk kifejlesztett panír rendszerek segítségével partnereink könnyedén elérhetik a kívánt textúrát és ízvilágot, hozzájárulva a termékeik sikeréhez és elégedettségéhez.

Kínálatunk

Predustok: tökéletes tapadási felületet biztosítanak a nedves panír számára, melynek köszönhetően kihozatal növelő tulajdonsággal rendelkeznek. Hozzájárulnak a panírozott termék ropogósságának kialakításához. 

Nedves panírok: nedves panírjaink különböző összetétellel és az egyedi termékigényekhez igazított hidratálási aránnyal rendelkeznek. Az alaposan kidolgozott receptúráknak köszönhetően egyenletes és kiváló tapadású bevonatot biztosítanak a panírozott termékek számára.

Morzsák: a megfelelő alapanyag választásnak köszönhetően, esztétikus megjelenésű, ropogós készterméket eredményeznek. Fűszerezett morzsáink az ízben harmonizáló nedves panírral egyedi ízt és megjelenést kölcsönöznek egy hagyományos panírozott termékek is.

Tempurák: a tempurák kiváló minőségű, könnyed és lágyan roppanó bevonatot képeznek. Az előlisztezés után egyszerűen alkalmazhatók egy fázisban. Széles választékban elérhetők, természetes és fűszeres ízesítéssel egyaránt.

Roppanós bevonatok: pácolás után hidratálás nélkül egy fázisban vihetők fel a felületre. A sütés után pedig az eredmény egy fűszeres, intenzív és egyenletesen vékony roppanós bevonatú késztermék. Többféle izgalmas ízben elérhető.

Vissza a termékekhez