Szószok

Szószaink, melyeket gondosan fejlesztettünk és hőkezeléses technológiával gyártunk, kiváló minőséget képviselnek és változatos ízvilággal rendelkeznek. A Profood szószait úgy terveztük és fejlesztettük, hogy azokkal a készételek egyedi, összetéveszthetetlen jelleget kapjanak.

Felhasználásuk szerint három kategóriába sorolhatók, így ügyfeleink minden célra megtalálhatják az igényeiknek leginkább megfelelőt.

  1. Készétel szószok convenience termékeket gyártó cégek számára

Húsételek mellé köretként, valamint tésztaételek feltétjeként is felhasználhatók. Kínálatunkban számos, egyedi karakterű szósz megtalálható, amelyek kiválóan illeszkednek az élelmiszeripar és a fogyasztók folyamatosan változó, egyedi igényeihez.

  1. Töltelékek

Húsgolyók, szeletelt húsok és gyorsfagyasztott panírozott készítmények töltésére is ajánljuk szószainkat. Széles választékunkban szerepelnek olyan töltelékekként felhasználható szószok, amelyek egyedivé és különlegessé teszik a piacon megtalálható készételeket.

  1. Dip-szószok, dresszingek 

Kínálatunkban olyan kiváló minőségű dip-szószok és dresszingek is szerepelnek, amelyeket kifejezetten convenience termékeket gyártó és húsipari cégeknek ajánlunk. Különleges ízviláguknak és változatos összetevőiknek köszönhetően a készételek új, speciális jellemzőkkel gazdagodhatnak.

Szószaink hűtve vagy hűtés nélkül tárolható változatban, többféle kiszerelésben is elérhetők – az ügyfelek egyedi igényeire szabva.

Termékkínálatunk folyamatosan bővül - az aktuális szósz terméklistával kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!

Vissza a termékekhez