Allergénmentes termékek

Az élelmiszeripar számára manapság hatalmas kihívást jelent a speciális étrendet követő fogyasztók igényeinek kiszolgálása. Az ételallergiában és -intoleranciában szenvedők számának drámai növekedése miatt már a feldolgozott húskészítmények gyártása során is előtérbe kerülnek ezek a speciális igények, amelyekhez elengedhetetlen a megbízható alapanyag-beszállítók jelenléte.

A Profood pécsi üzeme maradéktalanul képes kiszolgálni a speciális étrendet követő fogyasztók igényeit, mivel hosszú ideje rendelkezik az ehhez szükséges létesítményekkel és folyamatokkal.

Annak érdekében, hogy az e termékek iránti növekvő igényt kielégíthessük, 2012-ben külön részleget hoztunk létre allergénmentes fűszerkeverékek és adalékanyagok előállítására a keverőüzemünkben. Minden gyártási folyamat során gondosan kiválasztott összetevőket használunk, melyeket ellenőrzött és tanúsított beszállítóktól szereztünk be.

Allergénmentes üzemünkben szigorú intézkedésekkel biztosítjuk, hogy a keretszennyeződést a teljes gyártási folyamat során kizárjuk. Minden lépést szigorúan ellenőrzünk - a tárolástól kezdve a keverésen át a csomagolásig. Így biztosítjuk, hogy partnereink és vevőink számára allergénmentes és biztonságos termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek a speciális étrendet követő fogyasztók igényeinek is.

Vissza a termékekhez