Megkezdődött folyékony aroma gyártó üzemünk próbaüzeme


A 2016-ban pályázati források bevonásával létesített gyártóhely, mely folyékony és poraromák gyártását végzi, 2017 márciusában próbaüzemben megkezdte működését. Tovább →

Részt vettünk az Agroprodmash Szakkiállításon


2016-ban is sikerrel vettünk részt a Moszkvában megrendezett Agroprodmash Élelmiszeri Szakkiállításon (október 10-14.). Tovább →

Horvátországban is terjeszkedik az M Profood Zrt.


Átadásra került horvátországi logisztikai központunk. Tovább →

Külpiaci megjelenések és gyártáskapacitás-növelés – a Széchenyi 2020 támogatásával

A „gyártáskapacitás bővítése az M Profood Zrt.-nél” valamint a „külpiaci megjelenés az M Profood Zrt.-nél” projektek keretében vállalatunk tovább tudta növelni a termelést, és ezáltal gazdasági versenyképességét. Tovább →

Újdonság: horeca termékcsalád


Az M Profood Zrt. 2016-ban bővítette termékportfólióját a vendéglátóipari egységeket kiszolgáló, horeca termékcsaláddal. Tovább →

Szakácskönyvet jelentetett meg az M Profood Zrt.


Egyedülállóan szép kiadványt jelentetett meg az M Profood Zrt. Vállalkozásunk A grill művészete címmel, magyar, angol és orosz nyelven adta ki első szakácskönyvét. Tovább →